ziarovka

A MAX ügynökség egy stabil, felelős és rugalmas vállalat, mely hosszú ideje sikeresen van jelen a munkaerő-piacon. Szakterületünk a személyzeti szolgáltatások biztosítása az ipari ágazatban, valamint további kapcsoló szolgáltatások, beleértve a személyzeti tanácsadást is.

Korrekt és megbízható partnerei vagyunk a munkáltatóknak és a munkavállalóknak egyaránt, melynek köszönhetően folyamatosan növekszünk és ezáltal képesek vagyunk rendkívül rugalmasan reagálni minden igényre. Az alkalmazottak kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a személyes találkozókra és a minőségre. Komplex szolgáltatást nyújtunk a megfelelő jelöltek kiválasztásától kezdve, a munkaviszony létrehozásán és megszüntetésén át egészen a bér- és járulékszámfejtésig. Jól képzett és professzionális csapatunk segítségével, valamint több éves munkaerő-piaci tapasztalatunknak köszönhetően biztosítjuk ügyfeleink MAXimális megelégedettségét – mely a MAX ügynökség fő célkitűzése. Alkalmazottainkat személyes felelősségre és lojalitásra ösztönözzük, ezáltal biztosítjuk a lehető legmagasabb minőséget.

Szolgáltatásunk folyamatosan növekvő színvonalával erősítjük a bizalmat ügyfeleinkkel. A kölcsönös bizalmat tartjuk a hosszú távú együttműködés alapjának.

sluzby
Szolgáltatásaink

A MAX ügynökség komplex és specializált szolgáltatásokat kínál kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Komplex módon biztosítjuk a vállalatok és munkavállalók igényeit.

zamestnavatel
Munkáltatók részére

Partnereink részére komplex és megbízható személyzeti megoldásokat kínálunk, melyeknek köszönhetően az Ön vállalkozása részére időt és pénzt takarítunk meg, és csökkentjük annak kockázatát, hogy nem megfelelő jelöltet válasszon. Ezáltal Önnek ideje marad a leglényegesebbre – vállalkozása fejlesztésére. Több információ.

uchadzac
Munkavállalók részére

 Lehetőséget kínálunk regisztrálni adatbázisunkba, melyhez elég kitölteni egy egyszerű jelentkezési űrlapot. Az Ön adatait feldolgozzuk, és amennyiben az Ön részére megfelelő szabad pozíciónk lesz, felvesszünk Önnel a kapcsolatot. Regisztrálhat nálunk továbbá telefonon is.

Kontaktné informácie

V prípade akýchkoľvek otázok, dotazov alebo informácií nás neváhajte kontaktovať. Sme Vám k dispozícii prostredníctvom niekoľkých telefonických kontaktov, mailov ale môžete nás navštíviť aj osobne na našich pobočkách. Kontakty nájdete aj v sekcii Kontakty.

email icon info@agenturamax.sk

fb icon facebook.com/agentúramax

 

 

Novinky a informácie

2015. július 20. hétfő Naším zámerom je prinášať kvalitné služby, meniť postoj ľudí a zbavovať ich predsudkov. Chceme... Read More...
2015. május 09. szombat V dňoch 29.4 – 30.4 sme sa zúčastnili v Nitre Veľtrhu práce – Job Expo. Prinášame zopár... Read More...
2015. május 09. szombat Vyžrebovali sme výhercov mobilov a diárov zo všetkých uchádzačov, ktorí sa zaregistrovali v našej agentúre na Veľtrhu práce v Nitre.... Read More...